kurek125 Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Cześć od kilku dni przymierzam się do zakupu pasoszelek + różne duperele na miwo military lubliniec. Szelki JACKO PLUS + pas i tu mam problem. Nigdy nie nosiłem żadnych pasoszelek wiec nie wiem czy lepszy pas szerszy czy cieńszy :icon_cry: . Na początku chciałem brać PAS GÓRSKI, wyprofilowany wiec chyba przy kucaniu nie będzie problemu, ale 4 rzędy taśm to chyba dużo? wiec pomyślałem pt-2 albo pt-3 ale pt-2 wydaje mi się za to za wąski a pt-3 wydaje mi się że nie będzie za wygodny (przy klamrze jest szerszy od górskiego (przy samej klamrze)) . Wydaje mi się, że górski będzie ok. Chciałbym żeby ktoś obeznany w pasoszelkach się wypowiedział jak to jest w szerszych i węższych lub cokolwiek co mi pomoże zdecydować. Edited October 1, 2015 by kurek125 Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Ciężko przejrzeć chociaż JEDNĄ stronę forum? http://forum.wmasg.pl/topic/109913-pasoszelki-rodzaje-porady-dyskusje-temat-zbiorczy/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts