Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Witam ! przeglądałem tematy i nie znalazłem żadnego tytułu poświęconego tym okularom więc stwarzam mój. Mianowicie mam kilka pytań : 1. Uderzenie kulki o jakiej maksymalnie mocy wytrzymają dane okulary ? 2. Jakie sposoby są na parowanie o ile mi będą parować ? ( słyszałem że potrafią strasznie parować jednemu a drugiemu nie ) 3. Czy hełm od góry i maska typu stalker bez problemu poradzą sobie ze możliwą szparą pomiędzy skórą a oksami 4. Jak spisują się te oksy z wkładkami korekcyjnymi. 5. I Ekstra pytanie - Czym się różnią Crosbowy od ICE oprócz 40 zł różnicy :icon_question: Pytam się ponieważ chciałbym kupić dane oksy i chcę mieć pewność że wytrzymają co najmniej te 500 FPSów i w miarę będą wygodne. A później jak będą mnie oczy od soczewek boleć to kupić wkładkę korekcyjną. Pozdrawiam :icon_smile: Edited October 4, 2015 by Mridge Quote Link to post Share on other sites
KwaKwaDolot Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 przeglądałem tematy i nie znalazłem żadnego tytułu poświęconego tym okularom mhm.. kłamczuch :P http://wmasg.pl/pl/armoury/show/341635 Quote Link to post Share on other sites
Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Author Report Share Posted October 4, 2015 Mówiłem o tematach na forum a nie na Witrynie :P nie sądziłem że mogę coś takiego tu znaleźć me culpa Quote Link to post Share on other sites
Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Author Report Share Posted October 4, 2015 Hymm nie potrafię chyba czytać ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, nic o FPSach jedynie normy ale to jest norma F(t) czyli 45m/s stalowa kulką lecz na filmiku na spec shopie testowano z 120 m/s co powinno dać normę b(t) więc mam mieszane uczucia. a co do reszty to tylko porównanie z ICE znalazłem i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 Okulary wg prawa nie mają klasy wyższej niż klasa F. ESSy spełniają zazwyczaj bardziej restrykcyjne testy , o czym możesz poczytać dalej w internecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts