Treize Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 witam, mam pytanie głównie do osób które noszą okulary a na nie zakładają gogle, otóż jakie to są gogle polecano mi bolle defender co o nich sądzicie tu są wymiary moich okularów : szerokość: 13cm wysokość: 3cm Quote Link to post Share on other sites
roos Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Nie lepszym rozwiązaniem są okulary/gogle z wkładkami korekcyjnymi? Quote Link to post Share on other sites
Treize Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 koszty są około 4/5 razy większe Quote Link to post Share on other sites
Treize Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 ale w sumie masz racje Quote Link to post Share on other sites
zaqq Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Hej ja kupiłem Bolle defender i jestem zadowolony z zakupu, są wielkie i okulary bezproblemowo się mieszczą. Moje mają szerokość 14 cm i wchodzą na styk, ale nie uwierają. Przetestowałem też wytrzymałość szybki. Strzelając do nich serią około 10 kulek z repliki 500 fps z odległości 50 cm zostały na szybce delikatne ślady, ale nie przeszkadzają w użytkowaniu maski. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Nosiłem Bolle x500 do okularów korekcyjnych, bo zapewniały dużo miejsca i miały podwójną szybę - nieparującą, Teraz używam ESS ICE z wkładkami i są moim zdnaiem lepszym rozwiązaniem bo mniej parują szkła i widać przez nie o wiele więcej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts