buli889 Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 (edited) Witam, Oferuje Panstwu usługi hydrografiki na waszych replikach czy tez ekwipunku. Do wyboru mnóstwo kamuflaży jak i innych wzorów. Ceny to - boczniak - okolo 100 zl / wszystko ustalimy podczas rozmowy - bron glowna ( w sensie wieksza gabarytowo ) - okolo 200 / wszystko ustalimy podczas rozmowy Reszta ekwipunku - do ustalenia podczas rozmowy. Jak wyglada odbiór? Ty wysylasz mi dana rzecz np front czy tez body ( nie zajmuje sie rozbieraniem replik tak wiec wysylasz mi tylko dany element do malowania ), Dodajesz karteczke ze swoimi danymi + opis co ma byc wykonane, ja dzwonie by potwierdzić co to jest napisane ( oczywiscie wczesniej rozmawiamy na temat wykonania jak i wyceny ) Ja po skonczonej pracy robie zdjecia i przesylam, Jesli jest OK, wysylam Twoje czesci za pobraniem. W cenę należy wliczyc Koszty wysylki jak i odeslania do Ciebie. W cenie bedzie wykonane - Przygotowanie elementu do malowania ( tj, matowienie + podklad ) Nanoszenie odpowiedniego wzoru ( wcześniej ustalonego ) Lakierowanie lakierem bezbarwnym FOSCO matowym. Wzory kamuflażu wysle mailem, chyba ze ktos ma swoj to moze wyslac swoj ja go zamowie i wykonam zlecenie. Kontakt 662 253 425 Edited October 11, 2015 by buli889 Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 http://wmasg.pl/pl/consignment?category=378798 Link to post Share on other sites
Recommended Posts