kolmans Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Od jakiegoś czasu mam problem z hop up'em. W instrukcji jest napisane, że jeśli przesune (to coś do regulacji hop up) na "hop" to kulka poleci w góre, a u mnie jest na odwrót. Jak przesówam na hop to leci w dół. Macie jakieś rady jak to naprawić? Wysłane z mojego QUANTUM 4 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Czekaj, czekaj Na pozycji 0 - leci w kosmos Na pozycji Max - leci w dół Czy Na pozycji 0 - leci w dół Idąc w stronę Max - zaczyna lecieć stabilnie Na pozycji Max - leci w dół ??? Quote Link to post Share on other sites
kolmans Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 Czekaj, czekajNa pozycji 0 - leci w kosmos Na pozycji Max - leci w dół Czy Na pozycji 0 - leci w dół Idąc w stronę Max - zaczyna lecieć stabilnie Na pozycji Max - leci w dół ??? Jest tak, <--normal. hop--> Jak jest na hop leci w dół, a jak normal to w góre. A powinno być na odwrót Wysłane z mojego QUANTUM 4 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 No to masz wersję brytyjską - wszystko w drugą stronę :) Nie wiem czy jest tu co naprawiać. Wszystko działa jak powinno. Jedynie oznaczenia są błędnie nabite, a to tylko estetyka. Jeśli chcesz, możesz zmienić komorę, tylko że będziesz miał poprawnie oznaczony hop, ale mogą się pojawić problemy ze szczelnością. Nie ma co kombinować ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts