cremic Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Gorące podziękowania dla PanzerWaffli za wspaniałą strzelankę. Jak zwykle było zacnie i mam nadzieję, że szybko będzie można się znowu spotkać :icon_lol: PS.: Kiedy będą fotki?? :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
wish Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 (edited) Siemka, również chciałem się dołączyć do podziękowań. Strzelanka bardzo udana. Cały poznański kontyngent przez jakiś czas jeszcze będzie ją wspominał. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogli się jeszcze pointegrować. Bo tego trochę nam zabrakło, no ale sami wiecie 470km jest co jechać. Eston- wracając na respa (jeszcze przed zmianą stron) gdy zwróciłeś mi uwagę, że podpowiadam będąc trupem mówiłem do Moni, naszego nowego nabytku, dziewczyna 3 raz w polu z czego pierwszy podczas tak dużej imprezy. Bardziej chodziło mi o "naukę taktyki" niż pomoc w walce. Oczywiście wiem, że nie powinienem tego robić, ale dla naszej świeżynki postanowiłem nagiąć zasady. Mam nadzieję, że aż tak bardzo nie podpadłem a cała akcja nie miała baaardzo wielkiego znaczenia dla całej rozgrywki. Nico z Krakowa podczas gry zwracał uwagę na nieprzyznawanie się do trafień, zarówno po jednej jak i po drugiej stronie. Jeśli ktoś zauważył z mojej strony takie zachowanie bardzo przepraszam raczej staram się grać uczciwie. Mogłem nie poczuć trafienia lub nie usłyszeć. Sam raczej nie spotkałem się z terminatorką, no chyba, że na granicy zasięgu, ale to chyba wszyscy czasem tak mamy, że nam się wydaje, że on przecież musiał dostać. Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia na następnych grach. Edited November 23, 2015 by wish Quote Link to post Share on other sites
zbys Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Dzieki wszystkim za udane strzelanie i do zobaczenia na nastepnych imprezach. Quote Link to post Share on other sites
Mario_ Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Dzięki wszystkim za przybycie, stworzenie dobrego klimatu i świetną zabawę. Cremic fotki wkrótce. Pozdro i do następnego. Quote Link to post Share on other sites
Kazman Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 (edited) Panowie jak dla mnie było miodzio :icon_smile: ale czym byłby sam teren bez tak wspaniałych osobistości jakie przyjechały w sobote :icon_wink: Edited November 23, 2015 by Kazman Quote Link to post Share on other sites
szczor777 Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Dzięki wszystkim za przybycie, ja osobiście oganiałem sie za wszystkie czasy... jeszcze raz dzieki i do następnego Quote Link to post Share on other sites
mmitch Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Dzięki orgom za kawał dobrej roboty (ja zwykle zresztą) a uczestnikom za wspólne strzelanie. Było naprawdę OK :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
HerGuliwer Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Witam Ja również dziękuję Wszystkim przybyłym za świetną zabawę i do następnego :) Fotki od Mariusza: https://picasaweb.google.com/101457524251894857378/TrainStation44OLENDRYASH Quote Link to post Share on other sites
rastythief Posted November 27, 2015 Author Report Share Posted November 27, 2015 Dziękuję wszystkim uczestnikom ASHowego spotkania. W pierwszej kolejności Szwagrowi który umożliwił nam zabawę na ciekawym terenie PKP. Szczurkowi, Estonowi, Guliemu, Mariowi, Zbysiowi, Ginterowi za ogarnianie bajzlu... Dysproporcja sił. 19 aliantów 8 Niemców, sprawiła iż musieliśmy trochę przetasować strony. Mi osobiście to nie przeszkadzało choć odbiegało nieco od historycznych realiów. Mam nadzieje że przeszkadzajki z MG42 się podobały a i można było sobie zrobić fotkę z Harleyem. Szkoda że nie udało się wszystkich namówić na postrzelankowe party z tradycyjnym piwem i kiełbaską. Natłukłem fragów więc spotkanie zaliczam do udanych :icon_lol: P.S. Noc minęła spokojnie i w niedzielne południe byliśmy w domach. Quote Link to post Share on other sites
szczor777 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 fota z rąsi klasyka :D Quote Link to post Share on other sites
NNico Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Zdjęcia: http://tiny.pl/gg1gs Quote Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 film z lokalnej tv Quote Link to post Share on other sites
Penelopa Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Witam nie będę orginalna,ale równiez chciałam podziekować za organizację ostatniej strzelanki była to moja pierwsza na taka skalę ...napewno nie ostatnia:) Dziekuje równiez mojej ekipie ,że zabrali ,minie ze sobą w tą podróż pełną przygód.... Penelopa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts