Stoczek Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Witam, Szukałem takiego tematu, jednak nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie chcę założyć w swoim M4 mosfet. I mam kilka pytań odnośnie tego. Czy najtańszy mosfet kosztuje ok. 50 zł? I czy jest to dobry mosfet? Czy jeżeli wstawię mosfet to muszę wymieniać jakieś inne części w GB? Jakiej firmy można dostać tanie, dobre mosfety? Z góry dzięki za odpowiedzi. Edited October 24, 2015 by Stoczek Link to post Share on other sites
seger Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 dobry i nie drogi mosfet - jefftron jt-mos-01. Kosztuje ok 42zł, do założenia jego potrzebujesz wymiany okablowania. Poprawi reakcje, zwiększy delikatnie rof, zabezpieczy styki przed iskrzeniem - paleniem się. Osobiście mam ich 3 sztuki pozakładane w rożnych replikach, rożnych konfiguracjach i sprawują się bardzo dobrze. Założyłem ich ok 50 sztuk - żaden nie sprawiał problemów. Link to post Share on other sites
Stoczek Posted October 24, 2015 Author Report Share Posted October 24, 2015 O widzę Świdnik to będę mógł blisko oddać :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts