paszczakk Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Witam Czy ktoś z użytkowników r.194 od Galaskór odradza taki zakup? http://galaskor.pl/pl/rekawice-taktyczne/31-art-r194-rekawice-wojskowe-taktyczne-619mon.html Na alledrogo ten model można dostać do 70zł, czasami z innej szwalni. różnica w cenie nie ukrywa jakiejś znaczącej różnicy w jakości? Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Mam takowe (zielone) od kilku lat i moge polecić. Wydaje mi się że są nieco węższe od nomexów US co akurat mi odpowiada Quote Link to post Share on other sites
paszczakk Posted November 26, 2015 Author Report Share Posted November 26, 2015 Kupiłem, również mogę polecić. nadają się do wszystkiego co nie wymaga naprawdę super precyzji (szwy w moim przypadku trochę przeszkadzają, bo są na końcówkach opuszek palców). Nie nadają się za to na mróz. dorwałem za 28zł. Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Mam pytanie. Czy ten model rękawic ma takie krótkie palce? Szczerze jak ubrałem to brakuje mi około 1cm długości. To chyba dlatego jest ich pełno na aukcjach po 30-50zł. Używać się je da ale nie jest to zbyt komfortowe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts