Nowekonto Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Witam towarzystwo. Wracam do kompozytu po paru latach przerwy i chciałem dla funu kupić karabinek GBB. Jestem słabo zorientowany w temacie aktualnie więc chciałbym Was spytać w co warto zainwestować. Miałem już doczynenia z GBB (M4 WA/WOC) i wykończyły mnie z nim i zniechęciły przede wszystkim długie terminy dostaw części z Chin po 6 tygodniu itp :/ Dlatego szukam czegoś gdzie będę miał spory dostęp do części zamiennych wysyłanych szybko i sprawniep. Nie zależy mi na konkretnym modelu marce itp tylko, żeby dało się toto szybko naprawić w razie W :icon_biggrin: Przejrzałem oferty kilku sklepów i jest chyba gorzej niż było wcześniej. Ale może się mylę i licze na Was, że coś poradzicie. Jakieś pomysły rady? :-) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
OFF Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Wiesz, że multikonta są zakazane? Będzie ban tymczasowy na główne. Nie polecam kombinowania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts