CptRobson Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Witam, Poszukuje kompletu munduru gen2 w camo tiger stripe (camo tigera taki jak sprzedaje mfh). Jedyny komplet jaki znalazłem to na stronie toy soldier ale komplet za który trzeba zapłacić w dolarach + sprowadzenia wyniesie około 1000zł. Jeżeli ktoś ewentualnie zna krawca/firmę która potrafi szyć mundury w tym kroju to dysponuje gotowymi materiałami do uszycia takie zestawu. Dodam że wkurzony z forum wmasg nie poradził sobie ze zszyciem tego zestawu przez ponad rok, także projekt łatwy nie jest. Jestem w stanie zapłacić 400-500zł za taki komplet. Każda pomoc będzie cenna :) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Pawelec może zrobić ale też będzie drogo Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Poszukaj materiału i może pogadaj z jakimś nietaktycznym krawcem? Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted November 4, 2015 Author Report Share Posted November 4, 2015 Właśnie nietaktyczni krawcy mają problem, mam materiał tigera bardzo dobrej jakości, mam termoaktywną tkaninę, zamki etc. Problem jest albo z kolejnością z szycia albo z dobraniem wymiaru przez kurczenie się materiału po zszyciu. Jak widać nie jest to takie proste :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Robił mi nietaktyczny krawiec spodnie w typie G2, koncepcyjnie się narobił chłopina, ale potem poszło szybko. Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Nath podasz jakiś namiar na tą osobę? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Nie, bo sam nie mam, zakład został przeniesiony w inne miejsce i przepadło :(. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 To pokaż te spodnie chociaż :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Mnie swego czasu szył NightFox - tylko tanio to nie było... <spodnie po prawej> Te po lewej, to SFU Helikona, które służyły za wzór rozmiaru i mniej-więcej kroju. Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted November 13, 2015 Author Report Share Posted November 13, 2015 Nie no wiadomo szyte na miarę ma swoją cenę, zdradzisz ile Cię wyszło za to? Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted November 18, 2015 Author Report Share Posted November 18, 2015 NightFox niestety się nie odzywa.. :/ Jakby ktoś był chętny podjąć się tej pracy to pls o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Up. szukam dalej kogoś kto pomoże zebrać to do kupy Quote Link to post Share on other sites
shewa Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Cześć, czy znajdę gdzieś w Polsce do dostania combat set w TS w cenach combat setu innych kamuflaży? I jaki producent zajmuje się produkcją, znalazłem tylko valkena Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts