ks27887s Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Siemacho! Na wstępie pozdro dla wszystkich maniaków Asg. Troche wypadłem z tematu (2010 rok ostatni raz trzymałem replike w łapie mieszkając jeszcze w PL) próbowałem trochę paintballowego Magfed'a ale jednak daaaleko mu to prawdziwych klimatów Milsimów itp. Postanowiłem wrócić do tematu gry , na co dzień mieszkam w Kanadzie- Toronto, dlatego będę operował sumami w CAD $. Szukam czegoś sensownego w granicach 500-650$ (Ar-15) najlepiej gazówkę, jestem wstanie coś tam wyskrobać jeśli budżet był by nie wystarczający. Od 2010 trochę się narobiło nowości na rynku , trochę szperałem ale dobrzy ludzie dajcie jakaś dobrą rade. Co do gazówki nie jestem przekonany na 100% mile widziane plusy i minusy. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Stary. Proszę poszukaj sobie DaytonaGun. Pakujesz to do sprecyzowanych replik GBB z tym że zasilane jest z HP. Ma ruchomy zamek, recoil i jest mega zajefajne. Klepie lepiej niż GBBR! Do wyboru masz Platforme AR, AK, SCAR, LMG nawet! Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Lekko zaofftopuje. Rogaś, jak z kopnięciem tego systemu? Czuć w ramieniu czy tylko takie pitu-pitu? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Czuć :) Quote Link to post Share on other sites
ks27887s Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 macie jakies linki gdzie to można kupic? googlowalem ale nie wiem czy wlasciwe miejsce znalazlem Quote Link to post Share on other sites
ks27887s Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 ok ogarnąłem to .. hmm nie podoba mi się mamba podłączona do Hp, kopać pewnie kopie dosadnie ale szczerze nie chce żeby mi sie cos majtało w replice, tak ze daytona odpada Quote Link to post Share on other sites
ks27887s Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 Tippmann Airsoft M4 GBBR kto kolwiek widział kto kolwiek wie? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Twój wybór. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts