Zwiadowca99 Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 (edited) Witam! Cały problem polega na tym, że po założeniu gumki hop-up Systemy na lufę wewnętrzną (stokową) i wsunięciu całości do komory (stokowej), gumka odrobinę wystaje z komory, co uniemożliwia założenie zatrzasku na lufę. Czy zrobiłem coś źle? Czy to normalne? Jeżeli tak, to co mam zrobić? Jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale go nie znalazłem. Edited November 14, 2015 by Zwiadowca99 Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Nozyczkami utnij kawalek gumki. Nic sie nie stanie. Przed wlozeniem lufy z gumka naloz smar silikonowy na nia. Pamietaj by nie ubrudzic kolnierza gumki. Quote Link to post Share on other sites
Zwiadowca99 Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 Ok, dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts