Bieniek 13 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Witam, dopiero co zakupiłem replikę fc-119 wymieniałem w niej okablowanie,sprężynę i hop up. poszedłem sprawdzić czy wszystko gra wystrzeliłem z 50 kulek i nagle usłyszałem jakiś przeskok w silniku (tam gdzie są zębatki).Gdy wyjmuje sinik to normalnie pracuje, próbowałem dociskać i luzować nacisk silnika ale nic to nie daje. Jestem nowy w asg tak więc sam sobie z tym nie poradzę Zależy mi na czasie Z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 A podkładek to nie pogubiłeś przypadkiem? Quote Link to post Share on other sites
Bieniek 13 Posted November 18, 2015 Author Report Share Posted November 18, 2015 nie wiem o jakie podkładki chodzi dokładnie bo jestem nowy w asg, ale nawet jeśli były to na pewno nie pogubiłem Gdzie te podkładki powinny się znajdować ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts