Luno Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Dzień Dobry To jest mój pierwszy post na tym forum więc się przy okazji przywitam. Na ASG uczęszczam od pół roku, i stwierdziłem że można by wymienić moją aktualną replikę(CM.028S) na coś lepszego, wybór padł na M16A3z firmy Specna Arms. I teraz jest taki problem bo ta replika praktycznie znikła, nie ma jej na stronie SA, na polskich sklepach internetowych też wyparowały, a w zagranicznych jest bardzo droga. Moje ogólnie pytanie brzmi; na czym polega takie "znikanie" replik i czy będzie ona jeszcze w sprzedaży? PS Jak temat w złym miejscu to przepraszam Jakbyście znali jeszcze jakieś inne dobre M16A3 (te bez szyn) to napiszcie Link to post Share on other sites
Majkhel Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) Cześć! Prawa rynku: handlujący zakupuje pewną ilość towaru i nie zamawia nowej partii, póki nie sprzeda starej. Jak sprzedaje się dobrze, to uzupełnia stany magazynowe szybciej. Czy będzie w sprzedaży? Najlepiej zadaj to pytanie któremuś ze sklepów, które miały tą replikę w ofercie. Zawsze będzie tam jakiś formularz typu "zapytaj o produkt". Edited November 26, 2015 by Majkhel Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 http://gunfire.pl/product-pol-1152200035-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B06.html Link to post Share on other sites
Recommended Posts