Gerrard8 Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Witam. Jestem tutaj nowy. Mam problem z moją pierwszą repliką.. mianowicie kupiłem używanego boyi rk-05, sprzedający przysłał replikę z naładowaną bateria i prostą ładowarką sieciową. Po rozladowaniu baterii na strzelaniu rekreacyjnym chciałem normalnie ją naładować tak jak bylo napisane w instrukcji 6h. Po tym czasie ładowania i wpieciu baterii replika nie strzela. + w replice kable z końcówka T-connecor A do ładowarki zalozona przejściówka za pare zl. Czy to moze byc przyczyną nie ładowania baterii czy po prostu bateria do wymiany? Quote Link to post Share on other sites
DEDKILLER Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Zanim zaczniesz snuć wnioski sprawdź napięcie na baterii.... Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Napisz co to za bateria... Quote Link to post Share on other sites
Gerrard8 Posted November 23, 2015 Author Report Share Posted November 23, 2015 Śrubokręt probówka pokazuje ze bateria dziala ale bardzo slabo... dioda swieci mocniej nawet jak dotykam palcem z obu stron probówki :/ Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Może ładowarka jest zepsuta. Musisz nam dać więcej danych, bo tak to działamy na ślepo... Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Śrubokręt-probówka służy do szukania fazy w gniazdku przy napięciu 230V :P Chyba, że masz taki z krokodylkiem 6-12V do samochodu. Załatw normalny multimetr :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts