robalKRK Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Witajcie! Szukam ciekawej repliki, do, powiedzmy, 600-700zł. Chciałbym, aby była to replika karabinu rodziny SR i AR, tj. M4, SR-15 i tym podobne, ze względy na to, że posiadam 6 low cap-ów i 2 mid capy w tym właśnie systemie. Mam też mundur wz.98 (który budzi dużo kontrowersji, ale tą kwestie pomińmy) oraz oporządzenie, t.j. kamizelkę (niestety w marpacie) i ładownice. Wiem, że raczej na cuda liczyć nie powinienem, bo repliki m4 z metalu w tej cenie nie dostanę, ale szukam w miarę porządnej repliki dla totalnie zielonego, który nie wie, czy ASG mu się spodoba. Dziękuję za pomoc! P.S. Z wyszukiwarki skorzystałem, lecz większość tematów, które czytałem wspominało o replikach specna arms, które, po niewyjaśnionej podwyżce cen są już poza moim budżetem. Do tego pojawiły się na rynku takie niezbyt znane marki jak np. spartac, i repliki cymy z serii cm.5xx, więc postanowiłem napisać temat. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Poluj na specny na promocji. Quote Link to post Share on other sites
pulpetpdz Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Teraz na gunfire masz promocje bo czarny piątek. Sam przymierzam sie do kupna m4 i teraz jest tam dosyc ciekawie z cenami ;) Niestety siwęta sie zblizaja i z zakupem musze poczekac do nastepnej promocji... Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Szukam ciekawej repliki, do, powiedzmy, 600-700zł. Może nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale dozbieraj 200 zł i kup EA z serii Lone Star + baterię LiPo i prostą ładowarkę do niej. Pozdrawiam. http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_176&products_id=2003 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Specny są dobre. Na 6 egzemplarzy, które serwisowałem i 1, który miałem osobiście, tylko jeden miał minimalnie większą szparę między lower, a upper receiverem. Było to około 0,3mm, więc nie dużo. W każdej replice robiłem podstawowy serwis. Jedna sztuka otrzymała M140 i od pół roku działa do dziś. Nie mam zamiaru tak bardzo specn bronić, ale mimo, że są to Chińskie emki, to że względu na cenę i jakość (jak coś jest nie tak, to odsyłasz do sklepu) warto takową posiąść. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts