Faster Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Witam, zakupiłęm replike m4 CM013 nie znam sie na tym ponieważ dopiero zaczołem przygodę, lecz poradzono mi aby polepszyć lot kulki należy wymienić gumkę hop-up bądz kupić cały nowy zesta whop-up. Gumki mają swoje kolory czy to ma znaczenie? czy kupować miększą czy twardszą i jakie to ma znaczenie i jaka firma? z góry dzięki za pomoc:) Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ja bym nie inwestował za duża w tą emkę, dlatego warto odpuścić komorę (chyba że przeniesiesz ją do innej repliki w przyszłości) tak samo z drogą lufą. Z gumek polecę niebieskiego madbulla, z luf stalową pps. Obydwie te części nie kosztują zbyt wiele. Quote Link to post Share on other sites
Faster Posted November 29, 2015 Author Report Share Posted November 29, 2015 A dlaczego nie warto w nią inwestować? Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Bo jest słabej jakości, jakbyś poczytał poradniki na tym forum przed zakupem to nie zadawałbyś teraz takich pytań. Poczytaj, przemyśl i wtedy pytaj. Quote Link to post Share on other sites
Faster Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 Każdy kupuje to na co go stać, więc jeżeli słabsza jakość to jedyny argument w takim razie nic nie stoi na przeszkodzie mi ją ulepszać, any way dzięki za komentarze;) Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 A nie uważasz że lepiej inwestować w dobrą replikę? Zamiast tuningować słabszą, kupić taką która wygląda i strzela lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Faster Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 Jaką np.? Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Proszę bardzo: http://forum.wmasg.pl/topic/136409-repliki-m4-wybor-ostateczny/ Poczytaj, sam wyciągniesz wnioski. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts