l_isek Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Witam, poszukuję magów do repliki p90 o pojemności min 100kulek. Niestety takowych nie spotkałem (dostępnych). W sumie tylko to wstrzymuje mnie przed zakupem p90. Czy ktoś ma może jakieś info na temat takich magów? Może po prostu ne szukałem zbyt dobrze... Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 To jest nas już dwóch;) a tak serio, to bywają dostępne co jakiś czas m.in na Azteko. Trzeba się spieszyć, bo szybko schodzą. Ja na ostatnią dostawę się nie załapałem z braku kasy. P90 kupuj śmiało, mnie nauczyło ono oszczędzać amunicję. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 No właśnie p90 chcę kupić z powodu dużej pojemności maga oryginału (między innymi), więc o oszczędności nie ma mowy. Jedyna opcja to magi na 100 kulek (2x pojemność oryginału), inne magi nie dają przewagi nad zwykłą M4 czy MP5. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 W Polsce może być problem. W Azji są dostępne nawet magi na 150bb. Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 W Azji można dostać pięciopaki King Arms'a (100 kulkowe). Cena 43-45 $ + koszty wysyłki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts