=**LOKI**= Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Witam, Mam problem z założeniem gumki :) na okulary. Czy ten model Uvex-ów jest wogole przystosowany do jej dołączenia ? Próbowałem na różne sposoby i nigdzie nie pasuje plastikowa "wpinka" z malym kołeczkiem, na gumce. Czy nauszniki w tym modelu są ściągane a gumy wpina sie na ich miejsce ? Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Cześć! Są Uvexy i-vo z gumką. Z tego co wiem to musisz najpierw zdemontować na zauszniki i wtedy zainstalować gumkę. Quote Link to post Share on other sites
=**LOKI**= Posted December 6, 2015 Author Report Share Posted December 6, 2015 Kurcze, ale pewny nie jestes ? Nie wiem czy ryzykować bo nauszniki dość solidnie siedzą w oprawkach. Pozostaje mi tylko zawiązać gumke na nausznikach lub użyć mocnego kleju Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 Dziś specjalnie oglądałem okulary uvexy i-vo z gumą kolegi. Wypiąłem gumkę przy użyciu płaskiego śrubokręta.Wyglądało to tak: http://imgur.com/a/lcCbs U Ciebie wygląda tak samo? Quote Link to post Share on other sites
=**LOKI**= Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 (edited) Siemasz po dluższej przerwie :icon_smile: U mnie wygląda to podobnie jednak nauszniki siedziały tak dobrze w oprawkach, że postanowiłem ich nie wyciągać - mam talent do łamania drobnych częsci :icon_wink: usunełem plastikowy zatrzask na końcówce gumki, którą na mocny klej złaczyłem w połowie nauszników - jest wygodnie i bezpiecznie. Edited May 4, 2016 by =**LOKI**= Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts