maverick151 Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Witam wszystkich serdecznie dziś doszły do mnie części do mojej repliki prawdopodobnie cm 0.28s i mam problem nie z samymi częściami a raczej z repliką ale z częściami też mianowicie jeden problem to to że magazynek mid nie pasuje poprostu nie trzyma sie nie zaskakuje i trzeba trzymać go ręka aby nie wypadł.Drugi problem to to że kulki w ogóle nie lecą możliwe że to magazynek nie podaje jak testowałem z miesiąc temu tą replikę to raczej częściej podawała niż niż nie podawała.I jeszcze selektor ognia podczas strzelania opada.I pytanie czy jak wyśle to do serwisanta interesuje mnie asg revolution to czy mi to zrobią i ile mnie by to kosztowało chodzi mi o konkretne rozpoznanie usterki bo sam dokładnie nwm co się stało. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Jezu, jaki bełkot. Napisz jeszcze raz albo daj pani od polskiego do sprawdzenia przed wysłaniem. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Oddaj to komukolwiek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts