Andrzej93 Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Witam wszystkich. Przeglądam fora i coraz większy mam mętlik. Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z Airosftem. Prosiłbym osoby doświadczone aby pomogły mi dobrać odpowiedni sprzęt chroniący tj okulary, maskę (to co się najlepiej sprawdzi), umundurowanie jak i samą replikę. Kwota na replikę nie jest określona póki co. Zależy mi na dobrej jakości replice (więc wole dozbierać i niż kupić coś na szybko). Myślę o replice elektrycznej (karabin). Co dla początkującego? Jaka firma? Stosunek jakości co do ceny, ile fbs? na co zwrócić uwagę przy kupnie? Jestem zielony w tych sprawach i proszę o wyrozumiałość. Chętnie zgłębię swoją wiedzę ale do tego potrzebuje doświadczonych osób jak i własnie ich rad. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich ;) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Witaj na forum :icon_wink: Chyba najlepiej będzie zacząć od: 1. Poradnik Maniaka http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ 2. Airsoft na każdą kieszeń http://wmasg.pl/pl/articles/show/627375 3. Zakładki "Testy" i "Artykuły" Nie odbierz tego jako złośliwość z mojej strony, ale będzie Ci o wiele łatwiej dokonać rozeznania na podstawie rzetelnej wiedzy. Wiem, że to może być dużo czytania, ale to naprawdę wartościowe lektury. Jeśli coś w tych poradnikach lub artykułach jest dla Ciebie niejasne śmiało pytaj w tym wątku :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Andrzej93 Posted December 29, 2015 Author Report Share Posted December 29, 2015 czytałem kilka artykułów i im więcej wiem tym więcej wątpliwości ale przeczytam to co wysłałeś i jak się z tym zapoznam to odezwę się jeśli to nie problem :D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Jasne. W poradnikach znajdziesz więcej niż się spodziewasz. To naprawdę istne kompendium wiedzy z zakresu airsoftu. Jeszcze mała prośba; Na forum dbamy o schludną formę wypowiedzi, tak więc pamiętaj o rozpoczynaniu zdania wielką literą. Quote Link to post Share on other sites
Andrzej93 Posted December 30, 2015 Author Report Share Posted December 30, 2015 Oki dzięki za info :) Jestem tutaj nowy więc jeszcze się nie orientuję ale będę się pilnować ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts