JOT PE WOJTAS Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 (edited) Witam kupiłem na swięta klocka od ARMY problem polega na tym że mimo próby regulacji hop-up kulki latają w niebo. Nie wiem co jest przyczyną proszę o pomoc. Edited December 30, 2015 by JOT PE WOJTAS Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Ktoś chyba miał cały czas dokręconego hopka, też miałem taką sytuację ostatnio. Gumka w replikach army jest dziadowska. Najlepiej kupić taką firmy AIP. Jest zrobiona z lepszego materiału, a przy tym nie kosztuje dużo. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 W obu moich Glockach 17 od Stark Arms miałem i mam szare gumki AIP i moge się tylko wszystkimi kończynami podpisać pod tym co powyżej. Dzieki tej gumce obie repliki sporo zyskały na celności i zasięgu. Pozdrawiam. http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/AIP-wzmocniona-gumka-hop-up-do-Marui-Hi-Capa-4.3-5.1-1911-G17-GBB-Pistol/144 Quote Link to post Share on other sites
JOT PE WOJTAS Posted January 2, 2016 Author Report Share Posted January 2, 2016 Magicznym sposobem nagle hopek dał się ustawić ale i tak zmienię na gumkę AIP,ale mam jeszcze jedno pytanie Od Krakmanów jest wersja z przyrządami cel. w postaci 3 zielonych kropek czy dałoby radę żeby zmienić te przyrządy na klasyczne w glockach ( biała kropka i biała obwódka) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts