Krajka Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Witam posiadam rk-05 od boyi, w środku jest komora hop-up stokowa (pęknięta) i już trochę zużyta gumka guardera przezroczysta.Mam takie pytanie Czy komora hop-up dedykowana do ak od e&l/ airsofpro i zielona gumka g&g + prec lufa madbulla bd się dobrze spisywała ? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Komora airsoftpro jak najbardziej. Gumkę tylko weź inną bo zielona gg to ciężki przypadek i bardzo wiele osób na nie narzeka. Gryzie się z niektórymi komorami i nie współgra. Weź np niebieskiego madbulla, mam i polecam z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Komora airsoftpro jak najbardziej. Gumkę tylko weź inną bo zielona gg to ciężki przypadek i bardzo wiele osób na nie narzeka. Gryzie się z niektórymi komorami i nie współgra. Weź np niebieskiego madbulla, mam i polecam z czystym sumieniem. A jak wygląda sytuacja z komoro hop-up z elementami , bo z tego co widzie jest to sama czysta komora, czy części z stockowej komory będą pasowały ? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Tak, powinny pasować jak najbardziej. Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Tak, powinny pasować jak najbardziej. Dzięki że mi doradziłeś. Quote Link to post Share on other sites
Krzychu9978 Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Ja polecam gumę systemy, czarna a lufy to stalowe pps za zajebiste jak za ta cene Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts