Wojtron Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Witam ! zainteresowała mnie ostatnio jedna replika , mianowicie ta http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg-2/ask209-tactical-ebb-full-metal-aps?from=listing&campaign-id=20 . Generalnie ma chyba wszystko na czym by mi zależało, z tego miejsca chciałym zapytać o 2 rzeczy: 1 - Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto ;) ? 2 - Czy istnieje do tego jakiś zamiennik magazynku na low-capa ? ''dedykowanego'' raczej nie ma bo sprawdzałem na necie, ale czy ktoś może wie, czy wchodzi tutaj low-cap z czegoś innego ? :D Pozdrawiam ! Link to post Share on other sites
volf13 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Wyślij maila do krakmanów to z pewnością sprawdzą Ci zgodność magazynków. Do ak jest wiele różnych magazynków Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Przecież to kałach... Szukaj lowcapów do AK, gwarantuje ci, że są. Link to post Share on other sites
Wojtron Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 wiem, że są :D tylko jestem zielony w temacie ASG i chciałbym mieć pewność , że wejdą ;) Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Jak nie wejdą to wystarczy pilnik. Link to post Share on other sites
Recommended Posts