Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, poszukuje kolby do M4 ktora ma srednice mil spec lub com spec (czy jakoa tak sie to nazywalo) i czy wie ktos czy dorwe na polskim rynku taką? Bo na razie wszystkie jakie spotkalem maja tzw "norme asg" czyt. Srednica wynosi 2,80cos 2,90cos ale zadna tyle co do oatrej. Dzieki z gory za pomoc

Po pierwsze: wypada stosować polskie znaki.

Po drugie: zdecyduj się, szukasz kolby czy prowadnicy kolby?

Po trzecie: co to ma być "2,80cos 2,90cos"? Funkcje trygonometryczne? Z tego co pamiętam, to trochę inaczej się to zapisywało.

Po czwarte: skoro to ma być kolba/prowadnica mil spec, to czy zadałeś sobie trud i poszukałeś w polskich sklepach z akcesoriami do broni palnej?

Co do znakow i lekkiej niespójnosci, przepraszam ale pisałem z telefonu w zatłoczonym busie co troszke utrudnia, chodziło mi o prowadnice kolby, wziąłem pod uwage z ostrej ale gdzieś obiło mi się, że są one montowane inaczej w replikach a inaczej w ostrej, jestem w błędzie? Czy prowadnica do AR-15 bedzie pasowac do korpusu od G&G?

Co do znakow i lekkiej niespójnosci, przepraszam ale pisałem z telefonu w zatłoczonym busie co troszke utrudnia

Dziwne tłumaczenie, bo czy temat jest naprawdę tak pilny, że musiałeś go zakładać "w zatłoczonym busie" i nie mogłeś poczekać, aż będziesz mieć dostęp do komputera?

chodziło mi o prowadnice kolby, wziąłem pod uwage z ostrej ale gdzieś obiło mi się, że są one montowane inaczej w replikach a inaczej w ostrej, jestem w błędzie? Czy prowadnica do AR-15 bedzie pasowac do korpusu od G&G?

Prowadnica z broni palnej nie będzie pasować do korpusu AEG ze względu na sposób montażu.