Diesel1 Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Witam, poszukuje kolby do M4 ktora ma srednice mil spec lub com spec (czy jakoa tak sie to nazywalo) i czy wie ktos czy dorwe na polskim rynku taką? Bo na razie wszystkie jakie spotkalem maja tzw "norme asg" czyt. Srednica wynosi 2,80cos 2,90cos ale zadna tyle co do oatrej. Dzieki z gory za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Po pierwsze: wypada stosować polskie znaki. Po drugie: zdecyduj się, szukasz kolby czy prowadnicy kolby? Po trzecie: co to ma być "2,80cos 2,90cos"? Funkcje trygonometryczne? Z tego co pamiętam, to trochę inaczej się to zapisywało. Po czwarte: skoro to ma być kolba/prowadnica mil spec, to czy zadałeś sobie trud i poszukałeś w polskich sklepach z akcesoriami do broni palnej? Quote Link to post Share on other sites
Diesel1 Posted January 21, 2016 Author Report Share Posted January 21, 2016 Co do znakow i lekkiej niespójnosci, przepraszam ale pisałem z telefonu w zatłoczonym busie co troszke utrudnia, chodziło mi o prowadnice kolby, wziąłem pod uwage z ostrej ale gdzieś obiło mi się, że są one montowane inaczej w replikach a inaczej w ostrej, jestem w błędzie? Czy prowadnica do AR-15 bedzie pasowac do korpusu od G&G? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Co do znakow i lekkiej niespójnosci, przepraszam ale pisałem z telefonu w zatłoczonym busie co troszke utrudnia Dziwne tłumaczenie, bo czy temat jest naprawdę tak pilny, że musiałeś go zakładać "w zatłoczonym busie" i nie mogłeś poczekać, aż będziesz mieć dostęp do komputera? chodziło mi o prowadnice kolby, wziąłem pod uwage z ostrej ale gdzieś obiło mi się, że są one montowane inaczej w replikach a inaczej w ostrej, jestem w błędzie? Czy prowadnica do AR-15 bedzie pasowac do korpusu od G&G? Prowadnica z broni palnej nie będzie pasować do korpusu AEG ze względu na sposób montażu. Quote Link to post Share on other sites
Diesel1 Posted January 21, 2016 Author Report Share Posted January 21, 2016 Dla mnie pilny;) ale nie to jest przedmiotem tej dyskusji tylko to czy dostane gdzieś airsoftowe prowadnice kolby do M4 o średnicy zewnetrznej 2,97cm (commercial) lub 2,92 (mil-spec) :) Quote Link to post Share on other sites
roos Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 (edited) Tak, ale do PTW/GBB i jak dobrze pamiętam VFC. Edited January 22, 2016 by roos Quote Link to post Share on other sites
Diesel1 Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 Czyli do AEG-a albo samemu wytoczyc albo liczyć na łut szczescia? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts