raubritter Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Odnośnie repliki to spraw sobie przerywacz jak najszybciej (http://www.asg.warsz...-p90,28555.html) . Jak raz zostawiłem naciągnięta sprężynę to sie ubiła i fps spadły o 50. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Ale przecież brak semi w cegłach to nie musi być wina uszkodzonego przerywacza. Przyczyn jest więcej, i bez sprawdzenia co się stało nie ma sensu niczego kupować. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 (edited) Ale przecież brak semi w cegłach to nie musi być wina uszkodzonego przerywacza. Przyczyn jest więcej, i bez sprawdzenia co się stało nie ma sensu niczego kupować. To zawsze jest wina przerywacza, bo działa on troszkę inaczej niż w innych replikach przez co zużywa się dużo szybciej. Swoją drogą dać 120zł za taki kawałek metalu to lekka przesada. Edited January 30, 2016 by relativy Quote Link to post Share on other sites
MrPro Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Podepnę się troszkę. Nie mogę znależć konkretnego opisu -ciach- Ewentualnie co trzeba wymienić aby to się nie rozleciało przy tych 400fps'ach? Zabronione jest odświeżanie i podłączanie się do istniejących już tematów przez zwykłych użytkowników (czyli takich, którzy nie są w grupie "Nowi"). Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Relativy, pozwolę sobie się nie zgodzić, choćby dlatego że sam u siebie w cegle nie miałem semi, a teraz działa. Przerywacza nie zmieniałem. Ogólna metoda działania przerywacza w cegle i gearboxie V2/V3 jest podobna. Abstrahując, to śmiałe stwierdzenie że jakiś problem powoduje "zawsze" jedna i ta sama, konkretna przyczyna... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts