lampart2 Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Witam. Mam problem z magazynkami w mojej emce... Na ostatniej strzelance w połowie rozgrywki przestała mi pobierać kulki. Najpierw brała co drugą , a potem co piątą. Nie ma na magazynkach żadnego luzu, poza tym naturalnym w M4. Używam dwóch skróconych midów od boyi i hi capa z zestawu. Jeśli ktoś mi zechce pomoc, to mogę podać co tam siedzi w środku. I jeśli któryś kolega zna jakiegoś serwisanta z małopolski, to dajcie kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Przede wszystkim powiedz jakich używasz kulek. Quote Link to post Share on other sites
lampart2 Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 G&G i guarderów. Czasem golden bali od ASG. więc raczej wmiare dobrych kulek... Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Zobacz jak się rusza dysza, stawiam na walnięty popychacz. Quote Link to post Share on other sites
lampart2 Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 Patrzyłem... nie rozkładałem, tylko tyle ile przez hopka widać. czerwony metalowy shs i chodzi naprawde wzorowo.. Za każdym razem pełen ruch wykonuje i mysle ze to nie to... A może to być coś na samym zwalniaczu magazynka... wyrobiony zatrzask albo coś? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Załaduj magazynek, włóż i wyjmij z repliki i zobacz czy kulki się wysypują. Zobaczysz czy mag podaje ;) Quote Link to post Share on other sites
lampart2 Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 Wszystko normalnie. wychodzi że podaje. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Jak nie mag i nie dysza to musi być komora hop-up. Choć ja dalej stawiam na dyszę, może się normalnie porusza, ale jak napierają na nią kulki to może zachowywać się inaczej. Co do komory to mogła się zawinąć gumka, rozłóż i złóż hopka. Quote Link to post Share on other sites
lampart2 Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 Dzięki za info. ja mam bardzo przeciętną wiedze na ten temat, i bałbym sie tego dotykać. jednak pojde chyba do krakmanów z tym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts