Krajka Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Witam. Szukam rozmiarów płyt do kamizelki OLV rozmiar XL. Najbardziej poszukuje rozmiarów płyt 2x przednie i 1x tylnia, ale także jak nie więcej wyglądają wkłady do kołnierza i naramienników Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Nie bardzo rozumiem co znaczy 2x przednia płyta. Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 Nie bardzo rozumiem co znaczy 2x przednia płyta. Tzn. źle napisałem bo jest miejsce na płytę z przodu i od środka jest miejsce na wkład tylko sam nie wiem czy na stalowy/miękki. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Weź pokaż zdjęcia bo z tego co ja wiem to w OLV jest miejsce na wkłady miękkie oraz w starszych wersjach na płytę stalową z przodu, a w późniejszych również z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts