Toczu-Toczu Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Dzień dobry! Mam pytanie, zakupiłem parę sztuk magazynków CYMY do mojego betonowego AKMSA od boya (RK-10S) i mam ten sam problem co przedtem gdy kupowałem magi do niego, gdy już dopiłuje te magi tak by pasowały i zajmuję się za sprężynę w magu i smaruję ją olejkiem silikonowym itp, potem gdy już napełnię go kulkami parę razy i rozładuje chcę robić strzały próbne i co jakiś czas replika strzela dwoma kulkami na raz, poprzednimi razy osłabiałem sprężynę w magu teraz nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie co robić? Dziękuję za chwilę czasu. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Na moje oko to przesadziłeś z olejem, teraz kulki rozsmarowują go po gumce hu i stąd masz takie przeboje. "Formatowanie" sprężyny-TAK, smarowanie magazynków-NIE! Quote Link to post Share on other sites
Toczu-Toczu Posted February 6, 2016 Author Report Share Posted February 6, 2016 Na moje oko to przesadziłeś z olejem, teraz kulki rozsmarowują go po gumce hu i stąd masz takie przeboje. "Formatowanie" sprężyny-TAK, smarowanie magazynków-NIE! KU>A faktycznie!! Jak to teraz od smarować ? Poczekać dłużej? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Otworzyć magazynek i wyczyścić. Quote Link to post Share on other sites
Toczu-Toczu Posted February 6, 2016 Author Report Share Posted February 6, 2016 Otworzyć magazynek i wyczyścić. W tym temacie jestem żółtodziobem :( niestety i nie mogę nigdzie znaleźć jak to zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts