alumn12345 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Witam . Ostatnio odkurzyłem swoja stara mp7 po 2 latach bezczynnosci . I jest problem bo nie dzialal :/ Po podpieciu baterii stokowej replika zalicza totalny brak reakcji na spust ( sprawdzane rowniez na nowszej baterii) Z zauwazalnych rzeczy - Luźny selektor ognia Brak wyraźnego kliku przy wkladaniu baterii Co moze byc problemem ? Pozdrawiam i prosiłbym o pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Jest jakiś dźwięk po wciśnięciu spustu? Czujesz, że coś tam się rusza w środku? Sprawdź woltomierzem obie baterie, jeśli to stockowy NIMH to bardzo możliwe, że to ich wina. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Sprawdź czy bateria lub styki się nie grzeją. Quote Link to post Share on other sites
DEDKILLER Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 sprawdź bezpiecznik pod risami :P Quote Link to post Share on other sites
alumn12345 Posted February 17, 2016 Author Report Share Posted February 17, 2016 Bezpiecznik wymieniłem, baterie sprawdzałem, żadnego dźwięku nie ma :/ Quote Link to post Share on other sites
DEDKILLER Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Najlepiej gdybyś ją całą rozebrał i wtedy zobaczysz co mogło się stać może kable ci się przerwały gdzieś , konektory z silnika zeszły otwórz i poszukaj . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts