Obi-Wan Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 W dziale technicznym jest temat o poszukiwaniu serwisantów. Pomyślałem, że przydałby się taki analogiczny, tylko poświęcony poszukiwaniom krawca taktycznego do uszycia jakiegoś customa. Więc oto jest. Zachęcam do poszukiwań, a wszelkiego rodzaju krawców do oferowania swoich usług. Osobiście szukam: - "Wrzepianej" kieszeni na radio do plate carriera, czegoś jak K-2 od Miwo Praszka, tylko że uszytej pod wymiary mojego Baofenga UV-5R z powiększoną baterią, do którego żadna z "wrzepianej" kieszeni w ofercie Miwo nie pasuje. Na customy od Miwo też trzeba poczekać z miesiąc, w związku z czym zwracam się o pomoc do forumowych krawców taktycznych. http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,850/Kiesze-na-radio-K-2 N - Pokrowiec na kask Pro-Tec Ace Wake z siatki w kolorze oliwkowym lub multicam. - Jeśli jest tu ktoś, kto szyje combat shirty, albo ma namiary na kogoś, kto to robi, to też mi się przyda. Quote Link to post Share on other sites
sajmon1987 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Zapraszam na PW Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Akurat panu Sajmonowi grzecznie podziękuję i odmówię ;) Quote Link to post Share on other sites
archenemy1985 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Szyję sprzęt , również przeróbki CS-ów. Bez konkretnych wytycznych , nie podchodzę do tematu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts