Primcio Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Witam, moze mi ktoś powiedzieć w jaki sposób zdjąć szczerbinkę z Glocka, próbowałem juz chyba wszystkiego, oczywiście rozłożyłem całego Glocka. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 W Glocku KSC/KWA szczerbina mocowana jest na jaskółczy ogon i zdejmują się ją przesuwając poprzecznie do osi pistoletu. Quote Link to post Share on other sites
Primcio Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Dziekuję za podpowiedź, próbowałem juz nie raz tak robić, ale w takim razie trzeba włożyć zamek i imadło i zadziałać młotkiem. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Szczerbinka jest plastikowa a zamek ze znalu - włożenie tego wszystkiego do imadła to zły pomysł. Spróbuj naciskać mocno na jedną z bocznych powierzchni szczerbinki, powinna się zacząć przesuwać. Chyba, żę została zalana lakierem do paznokci albo super glue. to wtedy rzeczywiście tylko imadło. Quote Link to post Share on other sites
Primcio Posted March 14, 2016 Author Report Share Posted March 14, 2016 Chyba faktycznie była czymś zalana, imadło było wymagane nawet po wybiciu do połowy nie mogłem jej ręcznie wyjąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts