domiss992 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Witajcie. Jestem nowy na forum wiec gdy coś źle napiszę to proszę o wybaczenie. Mam taki problem iż założyłem komorę PDI i lufe prometheusza 590mm i gdy strzeliłem z 3-4 razy strzaly byly w miare normalne może troche osłabione, a za 5 razem kulka zostala w lufie i bylo slychac tylko dzwiek ulatniajacego sie powietrza. Wykrecilem komore przepchalem kulki z lufy ale sytuacja sie powtorzyla i nadal kulki zostaja w lufie i slychac tylko dzwiek ulatniajacego sie powietrza. Co moze byc przyczyna?? gumke posiadam systema czarna, moze ona sie podwija?? dodam ze nie zaciagnalem jej do samego konca tak zeby bylo rowno z lufa tylko troszeczkę zostawilem. Prosze o pomoc z góry dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Możliwe że używasz po prostu słabych kulek i tną się w lufie. Napisz jakich używasz. Quote Link to post Share on other sites
domiss992 Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Przed tuningiem 0,36g z guardera a po tym jak założyłem komorę pdi I lufę precke to takich samych Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 No to pomierz czy ci nie spuchły. Pewnie dlatego utykają w lufie. Quote Link to post Share on other sites
domiss992 Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 Podwinela mi się gumka hop up i dlatego blokowalo kulki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts