kappav22 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Witam. Proszę o podanie od czego powinnem zacząć(wiem że jest oficjalny temat o tej snajperce ale zestaw jest złożony z komory PDI której za nic nie mogę nigdzie zdobyć. Proszę o jakiś zestaw nie zawierający komory PDI. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Tuning zaczynasz od tej komory i tyle w temacie. Lepiej wyjdziesz kupując komorę pdi, gumkę i lufę, niż cokolwiek innego. Wpisz w google PDI l96 i w pierwszym linku masz... Quote Link to post Share on other sites
WanadeR Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 da się też znaleźć archiwalne aukcje komory od airsoftpro ale nigdzie nie znalazłem dostępnych. I pasują da niej aegowe gumki i lufy, tyle że jest przez pół tańsza Quote Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Sprzedaj tą replikę, kup VSR od cymy/TM/JG i włóż tą komorę. http://deltashop.pl/p/235/782/-pdi-komora-hopup-do-vsr-10-tm-v-2-vsr-czesci-replik-snajperskich-czesci-i-dodatki-do-replik.html Inaczej to będzie co najwyżej parasnajperka, za dużo bez tej komory nie zrobisz. Można bawić się w części od czechów ale komora od nich i tak nie ma dwóch ramion regulacyjnych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts