Michugaming01052002 Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Witam . Tak jak w temacie . Zamierzam kupić jedną z tych replik ale nie wiem która będzie lepsza , ponieważ poza ,, większymi strzelankami '' chciałbym też się postrzelać z kolegami :D . I tu jest problem . Nie mieszkamy blisko siebie i jedynie jak możemy się spotkać to na rower :D i mam pewność że taka cyma się nie zmieści do plecaka a mp5 już raczej tak . Czy nie ma jakiegoś innego sposobu ,, transportu '' repliki ponieważ mp5 mi się niezbyt podoba . Zastanawiałem się jeszcze nad CM.011 , ponieważ ma składaną kolbę i może się zmieści . Co wy o tym sądzicie ? :D . Proszę o wyrozumiałość i nie pisaniu np. dorośnij i zrób sobie prawko .. Quote Link to post Share on other sites
trol3gs12 Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Jest pełno tematów. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Robisz pokrowiec z czegokolwiek na kałacha i jedziesz. Mój kolega kiedyś rozpruł nogawki starych spodni, zszył razem + sznurki i miał darmowy pokrowiec. Mimo wszystko ja uważam że galaxy jest lepsze. Ale cymka też ok. Quote Link to post Share on other sites
Michugaming01052002 Posted March 27, 2016 Author Report Share Posted March 27, 2016 Zeszyć ? Bardzo fajny pomysł dzięki :D Quote Link to post Share on other sites
KondziuM Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Za małolata też jeździłem na strzelanki z kolegami z plecakiem na rowerze. G36c ze złożoną kolbą wchodziło mi do plecaka. W tamtych czasach, a było to parę ładnych lat temu miałem do czynienia z cm.028, g608 i mp5k galaxy i brałbym g36c JG. Przeważa ergonomią i wyważeniem nad kałachem. Jakością wykonania wg mnie również. Co do CM.011 się nie wypowiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts