Moris1928 Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 parę miesięcy temu kupiłem sobie replikę. Zdążyłem sobie z niej postrzelać 2/3 razy i nie na strzelankach, a do puchy. Dzisiaj strzelaliśmy do puchy w parę osób i kiedy rozładowała się bateria postanowiłem ją naładować, po 3 godz ją odłączyłem i kiedy ją podłączyłem chciałem sprawdzić czy na pewno jest wszystko okej. 3 strzały z okna były okej a pózniej zaczeły dziwnie brzmieć te strzały jak by mimo przyciśnięcia nie poleciała kula. I pózniej przestała działać, wydawała dzwięki jak by to była "szlifierka" i w rekojeści czuje mocne wibracje. Jestem nowy i nie wiem co się dzieje. Mam jeszcze gwarancje ale liczę ze nie będę musiał jej wysyłać, jaki może być powód ? Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Ehh... Poluzowała Ci się śruba od silnika. Przykręć i będzie okey. Wałkowane na forum tyle razy... Quote Link to post Share on other sites
Moris1928 Posted March 27, 2016 Author Report Share Posted March 27, 2016 Ehh... Poluzowała Ci się śruba od silnika. Przykręć i będzie okey. Wałkowane na forum tyle razy... wybacz, szukałem odp na moje pytanie ale nie mogłem znaleść odp więc napisałem. Więc mówisz że wystarczy dokręcić śrubę od silnika. Mam również rozebrać replikę. Tylko czy przypadkiem nie stracę wtedy gwarancji ? Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Odkryć rączkę. Zdejmij. Pod śrubą która trzymała rączkę jest jeszcze jedna malutka na imbusa. Dokręć lekko, strzel, i sprawdź czy dźwięk jest taki jak wcześniej. Jeśli dalej nie taki to dokręć lub odkręć. Tylko minimalne obroty imbusa, z wyczuciem. Załapiesz na pewno. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts