Yogy :) Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Witam mam pytanie odnośnie tej ładowarki http://gunfire.pl/product-pol-1152208263-Mikroprocesorowa-ladowarka-Wave-TM-Charger.html Używał jej ktoś? Jest warta swojej ceny czy jednak lepiej kupić jakiegoś redoxa? Quote Link to post Share on other sites
GringoKM Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Bardzo się grzeje podczas ładowania do tego stopnia że jak zajrzałem do środka to zauważyłem że mocowanie gniazda od zasilania troche się stopiło. Ładować, ładuje dobrze..... znaczy sie ładowała, bo gdy podłączam jakikolwiek aku, wybieram typ ładowania lipo/life/nimh, klikam start, raz mrugnie świtełkiem tak jak być powinno ale zaraz ładowarka wył się i wł jakby kigdy nic się nie stało. Być może gdzieś mi upadła i coś się ukruszyło albo ma zimne luty, nwm. W tej cenie to jest nadal loteria pod względem jakości i trwałości takich ładowarek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts