Dimitri Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam Od razu przepraszam jesli juz powielilem temat ale z racji tego ze w kwestii uzbrojenia asg jestem zielony musze zwrocic sie do ludzi z doswiadczeniem. Mam problem ze swoja replika. Kupilem jakis juz czas temu uzywke ale nie uzywalem zbyt duzo (sam poprzednik zapewnial ze wiele przebiegu to nie ma ) ale nagle pojawil sie problem z oddaniem strzalu. Magazynek napelniony gazem, kulki na swoim miejscu, przeladowanie i w momencie oddania strzalu nic sie nie dzieje a kulka jakby nigdy nic sobie spokojnie wypada z lufy. Wiecie jaka moze byc tego przyczyna? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Pęknięta część mechanizmu spustowo-uderzeniowego. Musisz oddać na serwis, chyba, że masz tyle zapału, chęci i czasu, aby poczytać o budowie klamki. Quote Link to post Share on other sites
Dimitri Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 Znasz jakies dobre serwisy? ile taka naprawa moze kosztowac? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Nie wiem, bo nie wiadomo co dokładnie padło. A z serwisów, to najlepszy jeżeli chodzi o gazówki to serwis dextera z krakowa (być może ma nawet części), ale póki co jest zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts