Nanautzin Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 (edited) Witam Wraz z kilkoma znajomymi chcemy zacząć zabawę w ASG, prawdopodobnie w lasach. Chciałbym wydać ok. 800 zł na "pakiet startowy". Na tyle na ile czas mi pozwolił to poczytałem co nieco na tym forum. Myślałem nad zakupem: - Replika - Maska - Okulary - tutaj nie mam pojęcia, liczę na jakąś podpowiedź - Rękawice - Ładowarka + akumulator - jw w okularach - Kulki Myślę, że na start to powinno wystarczyć? Jakie alternatywy lub propozycję dla każdej z pozycji byście mieli? Co sądzicie o tym zestawieniu? Czy tą replikę trzeba by na początku jakkolwiek tuningować czy można bawić się "oryginałem? Za wszelkie podpowiedzi i propozycję z góry dziękuję :icon_smile: Edited April 12, 2016 by Nanautzin Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Okulary koniecznie z atestem. Żadnych chińskich podróbek ani rowerowo-narciarskich wynalazków. Polecane firmy to: Bolle, Uvex, ESS ( w dziale z wyposażeniem znajdziesz więcej propozycji, w tematach przyklejonych tego działu też) PS bardzo porządny zestaw na start. Pomyśl jeszcze o jakichś nakolannikach. Quote Link to post Share on other sites
Nanautzin Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 (edited) http://gunfire.pl/pr...Axis-Clear.html - myślę, że te będą w porządku. Edited April 12, 2016 by Nanautzin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts