marcin_276 Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 (edited) Witam, chciałbym kupić okulary Swiss eye Raptor. Ma ktoś takie ? Warto je kupić czy mozę coś innego kupić w tej cenie ? Panie modzie, mógłby pan przenieść do ochrony oczu ? Bo źle mie sie wpisalo i dopiero teraz zauwazylem. Z góry dziekuje :) Edited April 14, 2016 by marcin_276 Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 mam akurat ten model, zwykle okulary. W zestawie z 2 szybkami. Na youtubie widziałem test i wytrzymują sporo. Zależy w jakiej cenie masz okazję je kupić. Quote Link to post Share on other sites
marcin_276 Posted April 15, 2016 Author Report Share Posted April 15, 2016 Wyczaiłem za 130. Ale moge troche dolozyc i kupic cos innego jesli ktoś ma jakieś ciekawe propozycje. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 I jak te okularki? Jak wrażenia użytkowników po dłuższym czasie? Warto brać czy lepiej dołożyć i kupić ESS Crossbow? Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Dołączam sie do pytania, jest na etapie wyboru najleprzej ofert i potrzebuje opini na temat Swiss. Jak wygląda noszenie na większej twarzy, widze że jest duża regulacja. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts