tomekon Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Witam! Jaką baterię Lipo kupić do repliki G.5 Galaxy, jak ją zamontować i co jeszcze dokupić żeby się nie zniszczyła. I aby nie zaczynać nowego tematu, gdzie można kupić magazynki low/mid/high cap do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Li-Po 7,4v stick (długie, cienkie, o boku bodajże max 2cm) jak najwięcej mAh, minimum 1100, unikać 8Fieds. Magazynki powinny pasować cymkowe, do dostania m.in. na taiwangunie. Pamiętaj o odpowiedniej ładowarce do li-po. Quote Link to post Share on other sites
tomekon Posted April 18, 2016 Author Report Share Posted April 18, 2016 Dzięki! Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
tomekon Posted April 20, 2016 Author Report Share Posted April 20, 2016 Aby nie zaczynać nowego tematu możecie mi jeszcze podesłać linka do gumki hu i lufy precyzyjnej pasującej do tej repliki (nie chcę podkręcać FPS, chcę tylko zwiększyć zasięg repliki) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts