trol3gs12 Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 (edited) Mam problem i mam nadzieje że ktoś mi pomoże,przejdę do konkretów.Z puszki dbala a1 na baterie 10,8 nimh chciałem zrobić coś podobnego do dbala a2 czyli skrócić go dość znacząco,udało mi sie to natomiast problemem jest montaż a raczej jego brak.Próbowałem wiele montaży na szyny ris przyklejać do denka dbala i zawsze sie odklejał bądz nie wytrzymywał.Ma ktoś pomysł jak przymocować montaż do tego dbala.Tu zdjęcie dna https://drive.google.com/folderview?id=0B02wN5hz9IeUdjB3Nl9WT3p6MlU&usp=sharing Edited April 20, 2016 by trol3gs12 Quote Link to post Share on other sites
trol3gs12 Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Nikt nie ma pomysłu? Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 A czym kleisz? Wygląda jak klej na gorąco. Ja polecam coś na bazie żywicy epoksydowej. A najlepiej montaż przykręć śrubami do jakiejś płytki pasującej wielkością do tej "wyrwy" i to zalej obficie klejem/żywicą epoksydowym/ą. Ale oczyść to najpierw z tego kleju i przejedź papierem ściernym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts