Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bolle defender niby nowe za 80 zł - ściema, czy warto?

Recommended Posts

Cześć.

Podczas poszukiwania gogli, wpadłem na ofertę sklepu military-zone.sklep.pl. Oferują oni gogle Bolle Defender za 89 złotych. Cena niska, patrząc na to, że są to jednak Bolle. Na allegro trafiłem na defendery w cenie 199 zł. Czy ktoś z was kupował w w/w sklepie? Jaką mam gwarancję, że są to rzeczywiście oryginalne Bolle, a nie okulary sklejone przez małe chińskie rączki za miska riziu od Zachód-Pan? Sklep wygląda mi na obracający sprzętem z demobilu, aczkolwiek w opisie przedmiotu jest wzmianka, że gogle są nowe i nieużywane.

Link: http://military-zone...alistyczne.html

Edited by ZłyDuch

Swego czasu na Armyworld były Defendery używane (ale chyba tylko na zasadzie, że kupione i wrzucone do magazynu, bo śladów użytkowania brak) za 60zł. Moje zatrzymały już niejedną kulkę i nie zrobiło to na nich wrażenia. Ich minusem jest parowanie (ale ja się mocno pocę i z ochrony oczu jakiej używałem do tej pory tylko ESS NVG nie parowały) i szerokość - bez hełmu wygląda się w nich jak rekin młot. Plusem z pewnością wytrzymałość i to, że mieszczą okulary korekcyjne.

Edycja: nt. sklepu się nie wypowiem - pierwsze słyszę o nim.

Edited by MarekMac