Voidstaff Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Witam, Dzisiaj przyszedł do mnie WELL G194 którego kupiłem trochę taniej na taiwangun. Rozpakowałem pistolet, włożyłem kapsułę w magazynek, naładowałem kulki i dość energicznym ruchem wsunąłem magazynek. Po przeładowaniu i naciśnięciu spustu zamek się cofa i wraca na miejsce i uwaga, magazynek sam z siebie wypada z repliki. Co kilka razy po przeładowaniu z powrotem magazynek zacina się, nie da się go wyciągnąć a kapsuła z gazem bardzo szybko się w środku opróżnia i magazynek jest strasznie zimny. Oprócz tego znalazłem kilka innych niepokojących rzeczy które mogą (chyba) mieć negatywny wpływ na działanie repliki. 1. Lufa zewnętrzna ma troszeczkę luzów. 2. Zwalniacz magazynka powoli chodzi i na to proszę zwrócić uwagę: gdy pistolet nie jest przeładowany i nacisnę zwalniacz to nie wypada i trzeba go lekko pociągnąć, natomiast gdy pistolet jest przeładowany i nacisnę zwalniacz to magazynek prawidłowo i luźno wylatuje. 3. no i może jako drobiazg to fakt że jeżeli magazynka nie ma w pistolecie to zwalniacz jest bardzo luźny. Dziękuję jeżeli ktoś będzie mi w stanie pomóc otóż problem jest dość duży i mam nadzieję że obędzie się bez większych problemów. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Na reklamację/zwrot bez przyczyny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts