monter666 Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam wszystkich Chcialbym kupic jeden z tych aegow , wiec mam pytanie ktory z nich bylby wytrzymalszy (czesci wew.) g&g zostalo by stokowe bo ma 470fps k.w.a tuning do okolo 430fps , z gory dzieki za podpowiedzi Ps martwi mnie bateria w g&g Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 (edited) Siema miałem ak74n - ten ze stałą kolbą. Jeśli się martwisz o aku to masz rację bo łatwo to uszkodzić. Wystarczy ze bedziesz wsuwał nie pod takim kątem co trzeba i mogą pójść wtyki. U mnie tak było. Na szczeście siedzi tam standardowy gearbox v3 wiec bez problemu idzie to wszystko przerobić na "standard" czyli bedziesz miał aku pod deklem. Zasięg i celnośc na tych ak są bardzo dobrego wg mnie. Nic praktycznie na stocku nie trzeba wymieniać. KWA miałem w tylko w łapach. Wygląda z zewnątrz na solidne. Zamiast G&G zainteresowałbym sie LCT. Jest ak74 za ponad 1300 zł które bedzie lepiej wykonane(niewiele, ale różnice widać jak się trochę pomaca) i nie będzie miało głupich rozwiązań typu aku w chwycie przednim. Co prawda wewnetrznie G&G lepiej, ale i tak skusiłbym się na LCT. Edited May 3, 2016 by songoku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts