822keicam Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Siemanko :) Mam pytanko odnośnie kolby w ww. replice. Z racji, że bardziej mi się podoba kolba od rk-02 chciałbym w najbliższym czasie na takową wymienić. Jednak nie jestem pewien czy będzie ona pasować do mojej repliki, i tutaj czekam na waszą pomoc :D. Jeśli ktoś mógłby podpowiedzieć czy taka kolba pasuje, jeśli nie to czy ciężko jest przerobić replikę żeby pasowała, byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Będzie pasować na spokojnie, wystarczy wybić kołek na którym trzyma się kolba. Żeby go ruszyć może być problem, dlatego kapnij w zawias jakieś WD40 czy coś takiego Quote Link to post Share on other sites
822keicam Posted May 3, 2016 Author Report Share Posted May 3, 2016 Dzięki wielkie :D. Myślę, że do zamknięcia ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts