Emcet Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 No to zostaje Specna xD Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 No i o to mi chodzilo xD Bo nie ma nic do wyboru chyba ze cyma 007... albo PJ podobno ciut lepsze od specny Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Cymki bym sobie odpuścił, fatalne body. Pękają im ucha na przednim pinie i wtedy po zabawie, bo wszystko lata. Ewentualnie PJ, nie wiem jak nowe serie się prezentują z zewnątrz, ale w środku ciut ubożej niż SA. Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Nowsza seria PJ podobno lepsza, ale nie wiem jak z magazynkami do nich Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Taki urok chińczyków, że biorą wszystko :) Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 A jeszcze wracając do tej specny SAEC i zwykła podobno niczym się nie różnią w środku to czemu jest 20-30 fps więcej w systemie SAEC? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Poszczególne egzemplarze nawet w obrębie tego samego modelu mogą mieć lekkie odchyły fpsów. Wynika to z tego, że repliki nie są robione w aptece i zawsze jest jakaś niedokładność - raz mniejsza, a raz większa. Więc czasem komora będzie ciut szczelniejsza, a sprężyna mocniejsza więc i fpsów więcej. Czasem zaś coś będzie ciut gorzej wykonane i fpsów będzie ciut mniej. Nie ma się co przejmować tymi drobnymi różnicami. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Si, chociażby do kumpla zajechał ostatnio B03 w E&C - 430fps na dzień dobry :P Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Stockowe baterie są słabe, do lipo przynajmniej prosta ładowarka lipo, za 850 jest pełnoprawne KA z oznaczeniami Colta ale jest to klasyczne M4A1 czyli bez risów, EA ewentualnie na Zbrojowni, są jakieś tuningowane, jest też opcja LR300 od EA, składana kolba, 1050zł bodajże, aczkolwiek za 1150 masz ASG Defendera z risami na militarialodz.pl - Ja bym się zastanowił nad nią. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Też polecam Defendery, jeśli można zwiększyć budżet. Inwestycja na lata, no i ładne. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 O to dobrze się składa, łodzmilitar mam od siebie z 15 minut na pieszo. Może się dogadam jeszcze i coś zejdą. Pierwszy raz słysze o tej firme/replice gdzies coś na temat znajdę bądź macie jakieś doświadczenie? Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) ASG DK, taki tam jeden z największych graczy na rynku. :D Znajdziesz mase informacji, jest temat o eMkach ASG. Edited June 1, 2016 by zielen Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts