Kruchyyy Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Czy replika m4 lone star border patrol EA jest dobra na początek przygody z airsoftem? Może wiecie o czymś lepszym w podobnej cenie (plus minus 200zł) lub możecie mi zaoferować jakąś pożądaną emkę od siebie? Oraz jeśli ta jest dobra co najlepiej wymienić, bo wiem że każda emka ma jakiś mankament. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Terminato Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Za 200zł to kup okulary i agm'a 003, a najlepiej poczytaj na forum. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Terminato, z tego co się orientuję, to kolega napisał, że różnica w cenie może być 200 złotówek. A przynajmniej ja tak odebrałem. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Ludzie, czytanie ze zrozumieniem się kłania. @Kruchyyy bierz śmiało replikę EA, tylko za te 200zł kup dobry akumulator i ładowarkę. Powinno Ci zostać na jakieś dobre okulary. P.S. Wszystko jest na forum. Quote Link to post Share on other sites
Kruchyyy Posted May 19, 2016 Author Report Share Posted May 19, 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Chciałem się upewnić czy ta replika będzie ok. Trochę powiedziałem na forum i wyczytałem że EA robi dobre emki, lecz chciałem się upewnić czy ten model będzie ok. Posiedziałem na forum* Jeszcze jedno pytanie. Czy mógłby ktoś podlinkować mi akumulator i ładowarkę, które będą w miarę rozsądne? Quote Link to post Share on other sites
dr88 Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 1. http://allegro.pl/deltashop-turnigy-nano-tech-1200mah-2s-15-25c-li-i6160117505.html - bateryjka taka lub mocniejsza. Mieści się bez problemu. 2. http://www.cyber-fly.pl/pl/p/Ladowarka-REDOX-ALPHA-V2-COMBO-z-zasilaczem-230V/2073 Replikę mam, używam i jestem zadowolony :) Quote Link to post Share on other sites
Kruchyyy Posted May 19, 2016 Author Report Share Posted May 19, 2016 @DR88 Dzięki wielkie. Jeszcze jedno pytanie. Na około ile kulek wystarcza taka bateria? Wybaczcie, ale mimo przeczytania poradnika na forum odnośnie baterii to wciąż jestem kompletnie zielony. Quote Link to post Share on other sites
dr88 Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Mam podobny akumulator tylko, że 1400 mAh i jeszcze nie udało mi się go "rozładować". Należy pamiętać, że nie wolno rozładować akumulatora LiPo do poziomu poniżej 3V na cele. Maksymalnie ładuje się do poziomu 4,2V na cele i po wystrzeleniu około 2 tysięcy kulek zostało mi na nim 3,7V/cela. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts