JaBO Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Wie moze ktos gdzie mozna zakupic ta oto ladownice ? Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 na allegro - od czasu do czasu... Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 17, 2005 Author Report Share Posted September 17, 2005 No wlasnie od czasu do czasu ... a ja potrzeboje tego jak najszybciej :P Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Pogadaj z tym kolesiam: http://allegro.pl/show_user.php?uid=1083065 . Sprowadza rzeczy z Miltecha. Oni robią taki sprzęt więc może Ci tanio ściągnie. Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 Niestety otrzymalem e mail z trescia " Niema takiej mozliwosci" ;( Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 W innym wątku pokazał się taki link: http://www.hero-collection.com.pl/content/index.html Może od nich coś wyciągniesz... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 W innym wątku pokazał się taki link: http://www.hero-collection.com.pl/content/index.html Może od nich coś wyciągniesz... Że zacytuje piosenkę "za rok, może dwa". Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 Że zacytuje piosenkę "za rok, może dwa" poprostu pysznie :P... nie no najwyzej magi bede po kieszeniach chowal =P Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Będziesz robił za partyzanta, od co;) Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 A czemu "za rok, może dwa"? Chodzi Ci o to ze nie bedzie tam tej ladownicy czy wogole o kupowanie czegos z Hero? Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 gwoli ścisłości - to co pokazałes to 5-io komorowa ładownica na magazynki 20 nabojowe(w airsofcie jedynie hi-cap 190 od TM imituje ten magazynek)... na 30 nabojowe magi czyli standardowego lowcapa są 3 komorowe ładownice - też nie do dostania od ręki w tym kraju :) generalnie polecam ci jeszcze coś takiego, przewineło się na allegro ze 2 razy: i ne było jakoś super drogie :) z doświadczenia ci powiem że idealnie w roli torby na magazynki się sprawdza polski chlebak na maskę p-gaz, odpowiednia wysokość, ma docelowo przegrodę jedną a można sobie zrobić ich więcej żeby sie magi o siebie nie obijały itp :) teoretycznie jeszcze możesz się zastanowić nad brytyjską ładownica(nie pamiętam dokładnie rocznika) - taką co nosili 2 sztuki na szelkach po obu stronach i pasowały do niej magazynki od stena. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64596758 któe jak widzisz nie są jakoś strasznie różne od łądownic amerykańskich jednokomorowych na 3 magi Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 A czemu "za rok, może dwa"? Chodzi Ci o to ze nie bedzie tam tej ladownicy czy wogole o kupowanie czegos z Hero? Niestety opinie osób, które u nich zamawiają są jednoznaczne - jeśli coś zamówisz to czekasz i czekasz. Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Niestety opinie osób, które u nich zamawiają są jednoznaczne - jeśli coś zamówisz to czekasz i czekasz Mam kumpla co co chwile cos od nich bierze i nigdy nie narzekal, czesto bral od reki. Ale on jest z grupy rekonstrukcyjnej (PSZ i nie tylko), moze to dlatego (bo z grupy wielu od nich bierze z Hero) ;) EDIT: Pytalem sie kumpla(tego z tej grupy) o ta ladownice i powiedzial ze moze to zalatwic za 250zl, ale nie wiem czy z pasem. Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 O :D Pas Mam wiec niema problemu :P jakby co to dam znac =) Narazie mysle nad tym co powiedzial LameBoy ^^ Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 mozesz uzywac tez ladownicy od greasguna taka sama jak polecal lameboy tylko nylonowa Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 A ile taka ladownica od greasguna moze kosztowac ? =) Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 saiko ale jak znam życie i kolega kompletuje coś do WW2 to raczej nylon niet tylko parciane lub bawełniane :) Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 A wlasnie Lameboy jakie ty teraz obecnie ladownice uzywasz ? ^^ Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 z kamizelki.prv.pl :lol: Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 niestety dałem sie zrobić w jajo przez szycie,friko.pl i kolo mi zrobił ładownicę na 2 magi z jakiejś świecącej pseudocordury i to jeszcze rozmiaru nie wyczaił bo sie nie domykała z magami w środku i musiałem napa dobijać dodatkowego na paseczku. a cały ten zestaw noszę w chlebaku na maske p-gaz polskim przymocowanym do pasa tak że mi się majta na udzie z lewej strony, tyle to pomaga ze magazynki nie majtają się po całym zasobniku :) Quote Link to post Share on other sites
Vesimir Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Pojawił się :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69187420 Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 to ładownica 5-cio komorowa na magazynki 20nb, a wątpie zeby ktokolwiek w kraju miał 5 hi-capów 190 ;) Quote Link to post Share on other sites
JaBO Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 Ja narazie postanowilem magi nosic w torbie cargo http://www.usarmy.pl/informacje.php?id=0065 potem jak zaczne zbierac ekwipunek z WWII pomysle nad zakupem jakiejs ladownicy :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts